Piškotki

Dostava IKEA

HITRI IN UGODNI PREVOZI 24/7


Hitra in zanesljiva dostava IKEA centri

 

Za svoje stranke nakupujemo in pripeljemo blago iz IKEA centrov Zagreb, Celovec in Vileš. Poleg prevoza vam omogočamo tudi sestavljanje pohištva in vnos v stanovanje.

Zakaj se kupci odločajo za našo dostavo IKEA?

  • CENEJE, kot če bi sami organizirali prevoz, saj stroški prevoza in tudi najema kombija niso zanemarljivi.
  • HITREJE, saj poleg prevoza namesto vas opravimo tudi nakup, dokler vi doma mirno čakate na svoje artikle.
  • ENOSTAVNEJE, ker si sami sestavite svoje naročilo na eni od IKEINIH spletnih strani in nam ga samo posredujete, da namesto vas kupimo in dostavimo.
  • VARNEJE, saj prevoz IKEA organizira naša izkušena ekipa voznikov, ki poskrbi, da vaši artikli varno prispejo na vaš naslov.
  • IKEA FAMILY KARTICA, s katero nakupujemo v vseh centrih in smo upravičeni do vseh popustov. 

 

728 x 90_web_Priljubljeni

 

Kako opravite naročilo?

 

 1. Na email naslov info@kombidostava.com nam sporočite svoje naročilo (pošljete številko artikla oziroma internetno povezavo do želenega artikla, ter vašo kontaktno številko in naslov dostave).

 2. V kratkem času boste prejeli cenovno ponudbo za prevoz artiklov.

 3. Ob prevzemu artiklov na vašem naslovu, plačate IKEA izdelke + prevoz.

Preverite kdaj dostavljamo

Spletne strani IKEA centrov, kjer lahko sestavite svoje naročilo:

Cene artiklov med posameznimi centri IKEA se nekje lahko razlikujejo. Za dodatne informacije in vprašanja dostava IKEA smo vam na voljo tudi preko telefonske številke 040/558-091. Odgovorili vam bomo na vsa vaša vprašanja v zvezi dostava IKEA, kot tudi pomoč pri izbiri artikla. Prevoz pohištva omogočamo tudi iz trgovin Kika in XXXLutz iz Celovca. Dostavo opravljamo vsak teden, po dogovoru pa je poleg dostave možno naročiti tudi montažo in vnos. Možen je tudi osebni prevzem na našem naslovu Zaboršt pri Dolu 2 (Dol pri Ljubljani). Pošljite naročilo in preverite ceno svoje dostave!

Naše podjetje se med drugim ukvarja tudi s selitvami, prevozi v tujino in skladiščenjem. Več o tem lahko preverite na Storitve

 

ca9d24_59e2901fdc2046a596c6f527ea27bbd1