Piškotki

Najem kombija


Najem kombija

Potrebujete prevoz tovora in bi za to radi sami poskrbeli? Med naše storitve spada tudi najem kombija, ki bo rešil vaš prevoz tovora na želeno destinacijo. Po potrebi so možnosti najema kombija za krajši čas (najmanj že za 4 ure) ali daljši čas, ko gre za večdnevni najem. Kombi vozila imajo  kasko zavarovanje z asistenco ter slovensko vinjeto. Za najem kombija zadostuje vozniško dovoljenje B-kategorije, predhodne izkušnje z vožnjo kombija so zaželene. 

Kombi je možno prevzeti vsak dan v tednu, po predhodni rezervaciji in plačilu akontacije. 

 vozila

 

Najem kombija CENIK*:

4 ure …………………. 35 eur

1 dan …………………. 50 eur

3 dni ali več ……….. 45 eur/dan

daljši najem ……….. po dogovoru

*DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo davčni zavezanec). Cenik velja od 1.7.2017.

 

V ceni najema kombija je vključenih do 400 km na dan. V primeru prekoračitve kilometrov se le-ti dodatno zaračunavajo po tarifi 0,10 eur/km. Vključeno kasko zavarovanje z asistenco, zavarovanje oseb in slovenska vinjeta. Za najem kombija zadostuje vozniško dovoljenje B-kategorije. Dovoljena skupna masa vozila je 3.500 kg, od tega 1.500 kg skupne teže tovora in ljudi. 

Ker nam je varnost na prvem mestu so naša tovorna vozila tehnično brezhibna, redno servisirana ter vedno urejena in čista. S svojim voznim parkom ravnamo vedno pazljivo, kar pričakujemo tudi od ostalih, ki ga koristijo. 

 

Doplačila in dodatne storitve: 

  • Pranje oziroma čiščenje vozila 30 eur (v primeru, ko je vozilo vrnjeno v umazanem stanju).
  • Kilometri nad 400 km na dan se obračunajo po tarifi 0,10 eur/km.
  • Tujina: doplačilo 10 eur po dnevu najema kombija

 

728 x 90_web_Priljubljeni

 

Pred prevzemom kombija se s stranko sklene najemna pogodba s splošnimi pogoji najema tovornega vozila. V primeru dodatnih informacij, nas lahko pokličete na 040/558-091 ali pišite na info@kombidostava.com. Preglejte tudi ostale naše storitve in nas kontaktirajte za ponudbo!