PATRINUS d.o.o., Zaboršt pri Dolu 2, 1262 Dol pri Ljubljani

Mednarodni prevozi in selitve

Stvari, ki jih počnemo bolje od drugih.

V celoti organiziramo in izvajamo selitev po celotni Evropi. Poskrbimo za nemoteno selitev vaših stvari v tujino, kjer sta odgovornost in strokovnost za mednarodni prevoz na prvem mestu. Selitev v tujino opravljamo s transportnimi kombi vozili, po potrebi organiziramo tudi prevoz s kamioni C kategorije. Z veseljem prisluhnemo željam naših naročnikov in v sodelovanju z vami poiščemo najugodnejšo rešitev za selitev v tujinoPrevoz stvari v tujino je zahtevna naloga, če se tega lotite sami. Poleg stroškov in porabe časa, ki niso zanemarljivi, je tudi varnost zelo pomemben dejavnik, zakaj se stranke odločijo za nas. Poskrbimo za zanesljivo in hitro selitev vaših stvari v tujino.

Za podjetja organiziramo transport ali prevzem blaga v tujini. Cena je odvisna od poti in vrsta blaga, ki ga vozimo. Za podjetja prav tako opravljamo selitveni servis njihovih pisarn in skladišč.

Poleg prevoza poskrbimo tudi za vmesno skladiščenje vaših stvari. Skladiščenje je še posebej dobrodošla rešitev pred selitvijo, ko ste zaradi časovnih ali drugih omejitev, primorani poskrbeti za logistiko svojih stvari.  Za podjetja in posameznike omogočamo varno skladiščenje blaga.

Prednosti skladiščenja pri nas
  • zelo dostopna lokacija (5 min od ljubljanske obvoznice),
  • dostop s kamionom
  • 24-urni dostop do skladišča
  • varovano z nadzornim sistemom.
Storitve
  • selitev v tujino ali iz nje
  • prevoz blaga za podjetja
  • skladiščenje

MEDNARODNI PREVOZI IN SELITVE CENIK

PREVOZI RELACIJE

Cena ne vključuje DDV

do 500 km 0,50 eur/km
od 501 km do 1500 km 0,45 eur/km
od 1501 km 0,40 eur/km
Dodatne storitve
Selitev (1 delavec) 20 eur/h
Montaža (1 delavec) 20 eur/h
PATRINUS d.o.o.

Zaboršt pri Dolu 2
1262 Dol pri Ljubljani

TELEFON

+386 (0)40 558 091

E-POŠTA

info@kombidostava.com